1- منبع آنتی اکسیدان
دکتر Anju Sood، متخصص تغذیه در بنگلور می گوید: “چای سفید حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است که از بدن در مقابل رادیکال های آزاد که سبب آسیب اکسیداتیو می شوند، محافظت می کند.” آنتی اکسیدان ها رادیکال های آزاد را خنثی می کنند و سلامت کلی را افزایش می دهند
2- کمک به درمان سرطان
چای سفید حاوی فلاونوئیدها، یک کلاس آنتی اکسیدانی است که رشد سلول های سرطانی را مهار کرده و از پیشرفت های جدید جلوگیری می کند. طبق گفته دانشگاه ایالتی اورگان، چای سفید یک منبع عالی از ترکیبات مبارزه با سرطان است.
3- کاهش کلسترول
دکتر Anju Sood می گوید:”چای سفید باعث کاهش کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL) می شود.
دکتر Anju Sood می افزاید:”
کاتچین ها ی موجود در چای سفید باعث کاهش التهاب، تنظیم سیستم ایمنی بدن و افزایش مقاومت در برابر عفونت می شوند.”