salembashA

پزشکی

salembashA

پزشکی

چای سفید چیست؟

چای سفید به عنوان یکی از ظریف ترین گونه های چای، شناخته شده است زیرا فرآوری انجام شده روی آن بسیار کم است. چای سفید قبل از اینکه برگ های چای به طور کامل باز شود برداشت میشود، زمانیکه جوانه های جوان هنوز با پرزهای سفید رنگی پوشانده شده اند، از این رو به نام ” چای سفید ” شناخته میشود.
این جوانه ها و برگ ها از تازه ترین رشد در گیاه چای بدست می آیند و سپس به سرعت و با دقت خشک می شوند، به طوری که به برگ اجازه اکسیداسیون مانند زمانی که برگ برای تولید چای سبز یا سیاه استفاده میشود، داده نمیشود. این فرآوری حداقلی و اکسیداسیون کم باعث می شود این نوع، گونه ای از ظریف ترین و تازه ترین چای های موجود باشد.
مهم است بدانید که همه چای های سفید، سبز، ائولونگ، سیاه و حتی پهره از گیاه کاملیا، بوته همیشه سبز بومی چینی و هند گرفته میشود. صدها ارقام و ترکیب ها در طول زمان از گیاه کاملیا تکامل یافته اند و هر کدام از آنها در مناطق گوناگون جهان رشد می کنند؛ اما در نهایت تنوع گیاه چای و نحوه، فرآوری برگها است که نوع نهایی چای را مشخص می کند که در استکان چای شما این چرخه به پایان می رسد.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد